Lessen

Manegelessen:

 

– Van maandag t/m vrijdag geef ik les aan zowel kinderen als volwassenen, de lessen duren een uur. Ook zullen we regelmatig aandacht besteden aan het verzorgen en op-/afzadelen van de pony’s/paarden.

– De lessen worden gegeven door Henriette zelf. Het is verplicht om tijdens de les een goedgekeurde cap, rijhandschoenen en rijlaarzen of schoenen met chaps te dragen. Eventueel hebben wij een cap voor u tot beschikking mocht u er geen hebben.

– Voor de kinderen zijn de kosten voor een uur €15,00 euro en voor de volwassenen is dit €16,00 euro. Dit dient voor de les via de bank te worden betaald. Het is natuurlijk ook mogelijk om eerst een proefles te doen, deze kost €20,00 euro.

– Mochten de weersomstandigheden zo slecht zijn dat er niet kan worden gereden in de rijbak zullen wij deze les vervangen door een poets-, op/afzadel- en instructieles binnen. Hierdoor bent u er van gegarandeerd dat de lessen altijd door zullen gaan. Wij vinden het zeker ook belangrijk dat de kinderen dit leren, want dit hoort er gewoon bij.

– Mocht u onverhoopt toch willen stoppen om wat voor reden dan ook dan is de opzegtermijn uiterlijk 1 maand van te voren, voor de laatste dag van de maand voor de maand dat u wilt stoppen. Zou u bijvoorbeeld op 1 januari willen stoppen dan moet u dat uiterlijk voor 30 november doorgeven.

– Een les moet minimaal 24 uur van tevoren worden afgezegd, zodat wij nog tijd hebben om iemand anders in te kunnen plannen. Bij onvoorziene zaken is er altijd overleg mogelijk.

– Mochten er nog vragen zijn kunt u altijd contact met ons opnemen of natuurlijk even langs komen.

Privelessen:

– Ook kunnen er bij ons privelessen gevolgd worden in springen en dressuur. Parcourstraining in de zomermaanden behoort ook tot de mogelijkheden. Ook als u een aantal jaren niet heeft gereden en dit weer wilt oppakken is dit een mooie gelegenheid om onder privebegeleiding het weer onder de knie te krijgen. Ook als u een beginner bent en helemaal alleen wilt starten is dit een mooie mogelijkheid. Priveles kan met uw eigen paard/pony of met een paard/pony van Stal Waldsicht.

– De kosten voor een priveles zijn €35,00 euro voor een uur of €25,00 euro voor een half uur. Dit dient voor de les via de bank te worden betaald.