Lessen

Manegelessen:

 

– Van maandag- t/m vrijdagmiddag en op zaterdagochtend geef ik les aan zowel kinderen als volwassenen. De lessen kunnen naar keuze een half uur of een uur duren.

– De lessen worden gegeven door Henriette zelf. Het is verplicht om tijdens de les een goedgekeurde cap, rijhandschoenen en rijlaarzen of schoenen met chaps te dragen. Eventueel hebben wij een cap voor u tot beschikking mocht u er geen hebben.

– Voor zowel kinderen als volwassenen zijn de kosten voor een half uur €8,00 euro en voor een uur €13,00 euro. Dit dient voor de les via de bank te worden betaald. Het is natuurlijk ook mogelijk om eerst een proefles te doen, deze kost €16,00 euro.

– Mocht u onverhoopt toch willen stoppen om wat voor reden dan ook dan is de opzegtermijn uiterlijk 1 maand van te voren, voor de laatste dag van de maand voor de maand dat u wilt stoppen.

– Mochten er nog vragen zijn kunt u altijd contact met ons opnemen of natuurlijk even langs komen.

Privelessen:

– Ook kunnen er bij ons privelessen gevolgd worden in springen en dressuur. Parcourstraining in de zomermaanden behoort ook tot de mogelijkheden. Ook als u een aantal jaren niet heeft gereden en dit weer wilt oppakken is dit een mooie gelegenheid om onder privebegeleiding het weer onder de knie te krijgen. Ook als u een beginner bent en helemaal alleen wilt starten is dit een mooie mogelijkheid. Priveles kan met uw eigen paard/pony of met een paard/pony van Stal Waldsicht.

– De kosten voor een priveles zijn €25,00 euro per uur met uw eigen paard/pony of €30,00 euro als u met een paard/pony van ons wilt rijden. Dit dient voor de les via de bank te worden betaald.