Kinderfeestjes

-Ben je jarig, dan kun je bij ons natuurlijk ook je kinderfeestje houden. De kinderfeestjes kunnen worden gehouden op de zaterdagmiddag.

Wat gaan we doen: Eerst natuurlijk onder het genot van een cakeje en drinken de cadeautjes uitpakken. Dan gaan we naar de pony’s en gaan we ze borstelen, poetsen en evt. de manen en/of staart invlechten. En natuurlijk gaan we dan ook op ze rijden onder begeleiding van Henriette. Als we uitgereden zijn is er natuurlijk tijd om samen een spelletje te doen en/of op de trampoline en met de traptrekkers en het andere speelgoed op het erf te spelen. Daarna gaan we lekker patat met een frikandel of kroket te eten om de middag af te sluiten.

– De prijs voor een standaard kinderfeestje is €12,50 per kind, dit is incl. een cakeje, patat met frikandel/kroket en onbeperkt ranja drinken. Wilt u als extra nog tussendoor een zakje chips en op het einde een zakje snoep dan wordt het €15,00 per kind. Evt. is er ook de mogelijkheid om hoefijzers te versieren, dit kost €2,50 euro per kind extra. De duur van het feestje is ongeveer 3 uren. 

– De rekening dient voor de dag van het feestje via de bank te worden voldaan (geen pin). De tijden kunnen in overleg evt. worden aangepast en ieder kind wat mee komt wordt meegerekend voor de prijs. Het minimum aantal voor een feestje is 6 kinderen, mochten er minder zijn dan wordt de prijs van 6 kinderen aangehouden. Voor de begeleiders die mee komen is er onbeperkt koffie en thee te verkrijgen.